Nieuws & Events

IPBuilding is continu in beweging. Er valt dan ook frequent nieuws te rapen over onze ontwikkelingen, projecten en activiteiten.

In onderstaand chronologisch persoverzicht vindt u de persberichten die IPBuilding uitstuurt naar haar perscontacten, aangevuld met effectief gepubliceerde berichten, video- en fotomateriaal.

Woonpark Bergbos in beeld

Met het oog op de toekomst creëert projectontwikkelaar Artenys een uniek woonproject waar de levenskwaliteit van de bewoners naar een hoger niveau getild wordt. In een groen landschap van bijna 4 hectare komen verschillende woontypes harmonieus samen: startersappartementen, luxe…

Smart Assisted Living infodagen

Ontwerpt en ontwikkelt u residentiële bouwprojecten en volgt ook u graag de trends op? Dan weet u beslist dat 2018 in het teken staat van compacter bouwen met meer gemeenschappelijke ruimten, dat wonen aan het water helemaal in is. Dat het beperken van het energieverbruik nog st…

Smart, Smarter, Smartest

ZORGMagazine besteedde in haar laatste nummer aandacht aan innovatieve technologie in de zorgsector. Ook IPBuilding kwam aan bod. Download hier het volledige artikel over Slimme Assistentiewoningen die technologisch meegroeien met de noden en behoeften van haar bewoner(s)….