Smart Assisted Living

De oplossingen van IPBuilding vonden de afgelopen jaren hun weg naar sites voor levensloopbestendig wonen, assistentiewoningen, service-appartementen, woonzorgcentra… Het intelligent samenbrengen van heel wat technieken en toestellen  en dat in combinatie met een uiterst intelligent noodoproepsysteem, is een meerwaarde voor de bewoner, de familie en de beheersinstantie.

Scroll Down

Smart Building voor ieder type zorg

Vandaag voorziet IPBuilding zorgsites van een hyperintelligent noodoproepsysteem in combinatie met geïntegreerde leef –en woonautomatisering. Een uniek concept dat inzet op de zelfstandigheid van de bewoner en een actieve bijdrage levert op het vlak van kwaliteit van leven.

Future proof

De fysieke en psychische mogelijkheden van bewoners evolueert. Daarom moet ook de woonomgeving kunnen evolueren met de noden en behoeften van de bewoner. Met IPBuilding verzekert u zich van een future proof woonomgeving die makkelijk kan aangepast worden.

Smart Assisted Living

Steeds meer projectontwikkelaars zetten in op Smart Assisted Living waarbij Smart Living appartementen middels een upgrade kunnen voorzien worden van een intelligent noodoproepsysteem dat in contact staat met een familielid, een zorgorganisatie of een alarmcentrale.

Advantages

Opensource oplossing

De technologie van IPBuilding is gebaseerd op het open internet protocol (IP protocol). Deze wereldwijde standaard voor beeld, spraak en de uitwisseling van data tussen technieken in woningen en gebouwen. Deze keuze staat garant voor continuïteit in de toekomst.

Connecteer alle technieken in één geheel

Meer en meer woningen en gebouwen worden uitgerust met intelligente toepassingen  die niet onderling communiceren. IPBuilding brengt alle toestellen en technieken samen op één intelligent platform met permanente data uitwisseling.

Eenvoudig in gebruik

Voor IPBuilding staat jouw gebruiksgemak centraal. Wij streven ernaar de complexiteit voor onze klanten zo beperkt mogelijk te houden. Zo kan iedereen zijn intelligente woning zelf bedienen via een aanraakscherm, tablet, pc of smartphone, zonder dat er een technicus aan te pas komt!

Contacteer ons voor uw concreet project in de zorg