Plazacity opent slim modelappartement

Seniorplaza in Willebroek is een succesvol en uniek totaalconcept waar jong en oud elkaar ontmoeten. Deze organisatie biedt residentieel wonen voor senioren en beschikt over een thuishotel, een zorghotel en assistentiewoningen.

Plazacity is de volgende fase in het succesvolle Seniorplaza. Plazacity is een project met 24 slimme assistentiewoningen, van 95 m² tot 123 m². Stuk voor stuk stijlvol afgewerkt, met duurzame materialen, tijdloos en uitgerust met de innovatieve technologie van IPBuilding. Nextel tekende voor de integratie.

Een slimme assistentiewoning groeit technologisch mee met de noden en behoeften van haar bewoner(s). Zo beschikken bewoners over een aanraakscherm in het appartement waar ze werkelijke alle functionaliteiten mee kunnen bedienen (videofonie, verlichting, sferen, verwarming, zonwering,…). Vanzelfsprekend is er ook een intelligent noodoproepsysteem aanwezig met een spreek-luisterverbinding en een connectie met het appartement. Zo zal ook het appartement stappen ondernemen bij een noodoproep en meteen de kookplaat uitzetten, de televisie uitschakelen, alle verlichting aanzetten, enz. Op het vlak van veiligheid is er naast het geavanceerde noodoproepsysteem ook een uitgewerkte toegangscontrole.

Het is dankzij de diensten van het nabijgelegen Seniorplaza nog het best te omschrijven als een totaalcomplex met een unieke mix van zorghotel, thuishotel, serviceresidenties, wellness en aqua-centrum, Plaza en Plazarama en verschillende winkels en diensten. Deze uiteenlopende waaier van functies wordt uitgevoerd binnen het bekende vijfsterrenconcept. Plazacity zelf biedt hierbij uitsluitend ERKENDE assistentiewoningen aan.

Het project bevindt zich momenteel in de afwerkingsfase en op zondag 16 september opent Plazacity een volledig ingericht slim modelappartement.

Het modelappartement bezoeken? Maak een afspraak via info@plazacity.be of bel 0475 41 41 93.

 

Share on:

Sign up for our newsletter

If you would like to receive our newsletter, just click here and let us have your email address.