Smart Workspace

Efficiënt energiebeheer, een geavanceerde toegangscontrole, camerabewaking, vooraf ingestelde sferen, beheer lokaal en van op afstand, …  De voordelen van een Smart Building zijn groot en dit zowel in residentiële gebouwen, kantoorgebouwen als hotels en winkels.

* Alarm en camera systemen

IPBuilding werkt geen voorstudie of concept uit.
Plaatsing en/of onderhoud worden uitgevoerd door erkend installateur.
 
 
 
Scroll Down

Beheer lokaal en van op afstand

IPBuilding staat voor één geïntegreerde oplossing voor het beheer van al uw technieken en devices in en om uw gebouw. Op deze manier stuurt u uw gebouw aan en kijkt desgevallend u mee wanneer er iets gebeurt.

Flexibiliteit… een must

Een Smart Workspace van IPBuilding staat voor gebruiksgemak en flexibiliteit. Drukknoppen geeft u in een handomdraai een nieuwe functie. Extra devices kan u makkelijk integreren en een medewerker extra rechten toekennen doet u zelf via het unieke gebruikersplatform.

Beheer het klimaat in uw kantoor en behoudt een aangename omgeving

Energiereductie en een gezonde leef- en werkomgeving zijn vandaag essentieel. Met IPBuilding kan u onnodig verbruik opsporen en reduceren. Daarnaast kan u verschillende regimes aanmaken die de luchtkwaliteit, warmte, verlichting, zonnewering en eventueel aanwezige muziek regelt.

Advantages

Een leef- en werkomgeving op maat

Wanneer een werknemer met een badge van IPBuilding zijn slimme werkomgeving betreedt, gaat de kantoorruimte de verlichting, temperatuur, ventilatie en muziek meteen aanpassen aan de voorkeuren van de werknemer om een juiste, aangename en stimulerende werkomgeving te creëren.

Eenvoudig in gebruik

Voor IPBuilding staat jouw gebruiksgemak centraal. Wij streven ernaar de complexiteit voor onze klanten zo beperkt mogelijk te houden. Zo kan iedereen zijn intelligente woning zelf bedienen via een aanraakscherm, tablet, pc of smartphone, zonder dat er een technicus aan te pas komt!

Opensource oplossing

De technologie van IPBuilding is gebaseerd op het open internet protocol (IP protocol). Deze wereldwijde standaard voor beeld, spraak en de uitwisseling van data tussen technieken in woningen en gebouwen. Deze keuze staat garant voor continuïteit in de toekomst.

Bouw mee aan de gebouwen van de toekomst!