Comfort

IPBuilding koppelt verschillende systemen om uw comfort te verhogen. Uitgebreide home automation zoals sturing van de verlichting, verwarming, automatische screens worden aangevuld met sferen op maat.

Home automation
Slimme sensoren
Actieve zonwering
Comfort

Veiligheid

Veiligheid is een prioriteit. Met IPBuilding beschikt u over één geïntegreerd systeem met aanwezigheidsmeldingen, rookdetectie, camerabewaking, toegansgcontrole,…

Alarmering
Camerabewaking
Toegangscontrole
Deurcommunicatie & intercom
Veiligheid

Multimedia

Uw favoriete muziek beluisteren in iedere ruimte? IPBuilding zorgt voor een unieke beleving waarbij u uw muziek via Spotify, internet radio, vanop een harde schijf (NAS) of vanop een extern device, met hoge kwaliteit kan streamen. Alle individuele afstandsbedieningen worden meteen overbodig.

Multiroom Audio
Multimedia beheer
Multimedia aansturing
Multimedia

Energiecontrole

Verwarming-, ventilatie- en het aircosysteem kunnen door IPBuilding geïntegreerd worden en gebruiksvriendelijk ingesteld per ruimte of in functie van aanwezigheid.Verder energiereductie kunnen we bekomen door gebruik te maken van bewegingssensoren in combinatie met licht– en tijdsturing, actieve zonnewering en gestuurde stopcontacten die het sluimerverbruik elimineren.

Energiebeheer
Zoneverwarming
Ventilatieregeling
Slimme sensoren
Energiecontrole

Smart Assisted Living

IPBuilding focust zich ook op de zorgsector. Onze Smart Living oplossingen werden vertaald samen met én voor senioren en zorgbehoevenden. Het ICE Call noodoproepsysteem is het meest innovatieve systeem op de markt en is perfect geïntegreerd in het systeem. Een totaaloplossing voor de bewoner, familie en de beheersinstantie.

ICE Call noodoproepsysteem
Zorg en dienstenplatforms
Toegangscontrole
Deurcommunicatie & intercom
Smart Assisted Living
Comfort
Veiligheid
Multimedia
Energiecontrole
Smart Assisted Living