Smart Living

Meer en meer woningen en appartementsgebouwen worden uitgerust met intelligente toepassingen en worden vanop afstand via PC, smartphone of tablet beheerd. Dit zorgt voor meer comfort, meer veiligheid, een beter energiebeheer en een grotere flexibiliteit.

Scroll Down

Geïntegreerde leef- en woonautomatisering

Ieder huis of appartement is tegenwoordig uitgerust met meerdere intelligente toestellen. Denk maar aan de verwarmingsketel die rekening houdt met de binnen- en buitentemperatuur, de elektrisch bediende garagepoort, het ventilatiesysteem, de elektrische rolluiken, de voorgeprogrammeerde verlichting, de audio- en videoinstallatie, etc. In een intelligente woning spreken al deze technieken met elkaar.

Modern bekabelen, een must

De meeste bouwheren kiezen nog steeds voor een klassieke elektrische installatie. Een hedendaags intelligent systeem met slimme bekabeling is echter, als het goed ontworpen is, een uitstekende investering in de toekomstige waarde van het gebouw.

Optimaal beheer, in de woning of vanop afstand

In tegenstelling tot tal van andere intelligente systemen staat comfort bij IPBuilding ook voor de software die uiterst gebruiksvriendelijk is. Een sfeer aanmaken of een drukknop een functie toekennen is kinderspel. De nieuw aangemaakte sfeer zal onmiddellijk automatisch ook op de smartphone of tablet app weergegeven worden.

Advantages

Aanpasbaar

Een intelligente woning is aanpasbaar aan de veranderende behoeften van de bewoners door de jaren heen, en is dus zeer flexibel. Zo kan een kinderkamer in een handomdraai in een kantoorruimte omgetoverd worden en dit zonder kappen, slijpen of extra kosten.

Opensource oplossing

De technologie van IPBuilding is gebaseerd op het open internet protocol (IP protocol). Deze wereldwijde standaard voor beeld, spraak en de uitwisseling van data tussen technieken in woningen en gebouwen. Deze keuze staat garant voor continuïteit in de toekomst.

Eenvoudig in gebruik

Voor IPBuilding staat jouw gebruiksgemak centraal. Wij streven ernaar de complexiteit voor onze klanten zo beperkt mogelijk te houden. Zo kan iedereen zijn intelligente woning zelf bedienen via een aanraakscherm, tablet, pc of smartphone, zonder dat er een technicus aan te pas komt!

Contacteer ons voor uw concreet Smart Home project