Projecten

IPBuilding realiseerde intussen meer dan 1300 projecten gaande van villa’s en appartementen over kantoren tot zorgcentra (assistentiewoningen, woonzorgcentra, centra voor mensen met een beperking,…). We laten u graag kennis maken met enkele referenties:

Smart Care

Woonproject Sint-Rochuswegel

Zonnehoeve|Living+ biedt gedifferentieerde zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Concreet gaat het om dagbesteding maar ook verschillende woonvormen. Eén van deze woonvormen is een gloednieuw project in het centrum van Gavere, Sint-Rochuswegel.

Smart Building

Bedrijfsgebouw Projectatelier

In Kasterlee heeft de totale kantoorinrichter Projectatelier met zijn Office Lab niet alleen een staalkaart van zijn eigen creatieve en andere capaciteiten tot stand gebracht, maar ook een sfeervolle omgeving geschapen die de eigen medewerkers stimuleert en de bezoekende klanten overtuigt.

 

Smart Care

Assistentieflats De Linden

Assistentieflats De Linden zijn gelegen in het hart van de Antwerpse gemeente Kapellen. Initiatiefnemers psychologe Yo Buyens en architect Pieter Goffin realiseerden er 17 flats van 67 tot 111 m2. IPBuilding realiseerde er slimme assistentiewoningen die technologisch meegroeien met de noden en behoeften van de bewoners.

 

Smart Care

Residentie Felix Brouwershof

Residentie Felix Brouwershof ligt in het hart van de Antwerpse gemeente Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Projectontwikkelaar Cornerstones realiseerde er een zorgcampus met dienstencentrum en 69 erkende slimme assistentieflats voorzien van alle comfort. Alle flats – in gebruik sinds april 2017 – hebben een volledig ingerichte keuken, een ruime badkamer met inloopdouche, een woonkamer met veel lichtinval en 1 slaapkamer. Op het vlak van veiligheid zijn kosten noch moeite gespaard. IPBuilding tekende in deze residentie samen met Nextel voor de implementatie van de Smart Care – Smart Assisted Living oplossing.

Solutions - Age group 4
Smart Building

Case Intrabouw Sint-Niklaas

Intrabouw Lifestyle Buildings is een projectontwikkelaar uit het Waasland, gekend voor zijn vooruitstrevende en hedendaagse projecten. Jaarlijks realiseert Intrabouw 50 tot 60 aantrekkelijke nieuwbouwwoningen en appartementen waarbij evenveel aandacht geschonken wordt aan de architectuur, de inplanting in de omgeving èn aan het comfort en inrichting van de woning.