Droomvilla in het groen

  • Category Smart Living
  • Location Kalmthout
  • Client Privaat bouwproject
  • Date 31 may 2019

De voorkant van de villa is eerder gesloten, maar de achterzijde omvat een opeenvolging aan plafondhoge ramen en schuifdeuren.

Fysieke én digitale connectie

De eigenaars wensten een maximale ruimtebeleving en hadden eveneens een duidelijk verlanglijstje inzake huisautomatisering. IPBuilding tekende present voor de automatisering van quasi alle elementen in deze woning.

De bewoners bedienen alle functies in en om de woning zowel vanop hun smartphone/tablet als vanop de touchscreen die centraal in de leefruimte werd geplaatst. Klassieke drukknoppen werden vervangen door intelligente drukknoppen die meerdere functies en scenario’s kunnen bedienen. Deze scenario’s zoals Alles-uit, Welkom, Tv-kijken, Ontbijten,… kunnen door de eigenaars zelf worden aangemaakt én aangepast.

Ook verwarming en koeling, gordijnen/screens en de multimedia worden gestuurd door het IPBuilding-platform. Tot slot zorgt IPBuilding ook voor een verhoogde veiligheid door ook de videofonie en camerabewaking mee te integreren. Net zoals de andere functies zijn ook deze lokaal en vanop afstand te consulteren en aan te passen.

Meer weten over een smart home van IPBuilding? Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking via sales@ipbuilding.com of  op (+32) 9 279 89 69.

C: The art of living – p 114 en volgende (14e jaargang – maart 2019)

Do you like what you see?