Een eigentijdse Smart home

  • Category Smart Home
  • Location Aarschot
  • Client Privaat bouwproject
  • Date 17 nov 2019

Een moderne woning die niet alleen bij de tijds oogt, maar ook op het vlak van technieken het label future-proof waardig kan dragen en dit zowel op het vlak van comfort, veiligheid alsook energie én duurzaamheid.

Future-proof wonen in een smart home

Elementen waar IPBuilding het verschil maakt.  Ook in deze woning werd er gekozen voor moderne bekabeling, waardoor de eigenaars de zekerheid hebben om ook de functionaliteiten en devices van morgen naadloos te kunnen toevoegen aan hun woning. De aanwezige UTP-bekabeling brengt vandaag reeds een heel aantal zaken samen op het IPBuilding-platform. Zo kunnen (dimbare) verlichting, gestuurde screens, een Alles AAN en UIT functie, verwarming en multiroom audio naadloos op elkaar afgestemd worden.

In de ruime leefruimte werd er ook gewerkt met RGB LED-verlichting (oa boven de haard), ook deze werd door IPBuilding mee geïntegreerd en kan gestuurd worden samen met alle andere functies vanop de 10 inch touchscreen die centraal in de woonkamer werd voorzien, maar eveneens vanop de smartphone of tablet van de bewoners.

De drukbezette eigenaars kunnen hun woning beheren zowel op afstand als ter plaatse. Het gebruiksvriendelijk karakter van de IPBuilding software zorgt ervoor dat ze aanpassingen zelf kunnen uitvoeren en dit zonder tussenkomst van derden. IPBuilding levert met deze hedendaagse smart home opnieuw een visitekaartje af en rond hiermee de kaap van de 2000 opgeleverde projecten.

Meer weten over een smart home van IPBuilding? Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking via sales@ipbuilding.com of  op (+32) 9 279 89 69.

C: The art of living – p 130 en volgende (14e jaargang – maart 2019)

Do you like what you see?