Comfort

Smart living is een must. IPBuilding zorgt voor een integratie van verschillende technieken die een meerwaarde bieden op het vlak van comfort. Zo bedient u uw screens vanop afstand, evenals de verlichting, verwarming, multimedia, etc.

Home automation

In een intelligente woning kunnen de verschillende systemen (verlichting, verwarming, elektrische toestellen,…) aan elkaar gekoppeld worden en met elkaar communiceren. Dit geeft de bewoner een groter gevoel van comfort. Zo kun je vanuit de wagen in één bewegi…

Suitable solution for

Sferen

U kent het gevoel. U komt ‘s avonds binnen in uw woning en schakelt de verlichting aan, doet de gordijnen toe, zet de verwarming hoger en schakelt de televisie aan, … Een heel aantal handelingen die IPBuilding samenbrengt in ‘sferen’.

Dit kan bijvoorbeeld een ‘welkom’ sfeer …

Suitable solution for

02.

Actieve zonwering

“Licht en warmte van de zon naar eigen wens”

Door het toepassen van klimaatsensoren en tijdfuncties zullen alle elektrische zonweringen (rolluiken, gordijnen, screens) onafhankelijk automatisch op- of neergaan op basis van het klimaat buiten, binnen, …

Suitable solution for

03.

Advantages

Connecteer alle technieken in één geheel

Meer en meer woningen en gebouwen worden uitgerust met intelligente toepassingen  die niet onderling communiceren. IPBuilding brengt alle toestellen en technieken samen op één intelligent platform met permanente data uitwisseling.

Opensource oplossing

De technologie van IPBuilding is gebaseerd op het open internet protocol (IP protocol). Deze wereldwijde standaard voor beeld, spraak en de uitwisseling van data tussen technieken in woningen en gebouwen. Deze keuze staat garant voor continuïteit in de toekomst.

Eenvoudig in gebruik

Voor IPBuilding staat jouw gebruiksgemak centraal. Wij streven ernaar de complexiteit voor onze klanten zo beperkt mogelijk te houden. Zo kan iedereen zijn intelligente woning zelf bedienen via een aanraakscherm, tablet, pc of smartphone, zonder dat er een technicus aan te pas komt!

je huis, je comfortabel huis? Eén adres! Stuur ons gauw een e-mail