Zoneverwarming

“Extra comfort en vooral energiebesparend”

IPBuilding zorgt voor comfort en een efficiënt energiebeheer. Een voorbeeld hiervan is de geïntegreerde zoneverwarming waarbij bijvoorbeeld in de leefruimte, slaapkamer en badkamer slimme temperatuursensoren op de UTP Cat  6 busbekabeling worden aangesloten. Deze meten continu de temperatuur in deze ruimtes. De sensoren worden ingewerkt in het standaard schakelmateriaal. In het gebruiksvriendelijke weekprogramma kunnen de gewenste comforttemperaturen per dag en tijdstippen ingesteld worden. De gewenste temperaturen dienen eenmaal per ruimte te worden ingesteld, maar kunnen te allen tijde worden gewijzigd.

De temperaturen worden bovendien automatisch aangepast in functie van aanwezigheid rekening houdend met dag- en nachtregime.Een temperatuursafwijking “Boost” -bijvoorbeeld leefruimte 22°C voor 60 minuten- kan  eenvoudig geactiveerd worden op het centrale touchscreen.

De verwarming kan ook vanop afstand bediend worden door de bewoner. Handig als je terugkeert na een vakantieperiode of onverwacht vroeger thuiskomt. Ook kunnen familieleden of de zorgverlener de instellingen vanop afstand wijzigen als de bewoner dit op latere leeftijd niet meer zelfstandig kan.

 

Share on:

Sign up for our newsletter

If you would like to receive our newsletter, just click here and let us have your email address.