Toegangscontrole

“één badge in plaats van vele sleutels”

Zowel in een individuele woning als in een gebouw (zorgsite, appartementsgebouw, kantoorgebouw) is toegangscontrole een must. IPBuilding koppelt een badgelezer aan het IPBuilding-gebruikersplatform. Zo kan u als beheerder of bewoner zelf de rechten bepalen die elke badge toegekend krijgt (vb. poetsdienst, familieleden enkel toegang op bepaalde tijdstippen,…). De badgelezer kan ingebouwd worden in de videofoon of als stand-alone toestel geplaatst worden.

Naast het verschaffen van de toegang, kan bij het badgen ook de “sfeer aanwezig” geactiveerd worden. De verlichting gaat aan, de verwarming wordt gewijzigd naar comfort, de ventilatie naar Healthy, eventueel wordt ook de audio geactiveerd op uw favoriete zender op het gepaste geluidsniveau.

​De badges kunnen ook gebruikt worden voor het openen van de algemene inkomdeur, alsook andere deuren binnenin een gebouw zoals een cafetaria, wellness-faciliteiten, parking, gemeenschappelijke fietsenstalling, enz.

Indien gewenst kan men ook meldingen ontvangen bij het badgen. In de gebouwbeheersoftware kan men eenvoudig tijdschema’s aanmaken, personen toevoegen of verwijderen. Bij verlies van de badge kan deze meteen gedeactiveerd worden in de gebruikerssoftware. Ook kan men de historiek opvragen van wie wanneer toegang heeft verkregen tussen bepaalde tijdsperiodes.

Share on:

Sign up for our newsletter

If you would like to receive our newsletter, just click here and let us have your email address.