Camerabewaking

Zowel brandbeveiliging als inbraakbeveiliging kunnen perfect geïntegreerd worden voor een optimale veiligheid. Zo kunnen de rookmelders bijvoorbeeld aan de elektrische rolluiken gekoppeld worden, zodat deze bij brand naar omhoog gaan,en kan tegelijkertijd een lichtpad naar buiten gecreëerd worden terwijl het alarm weerklinkt door de audio-luidsprekers; meteen kunnen ook alle onnodige elektrische verbruikers ontkoppeld worden, en kan de gaskraan automatisch gesloten worden.

Bij inbraak kunnen alle lichten binnen en buiten automatisch aangaan, gaat de muziek keihard spelen, en wordt de inbreker via de IP camera’s zichtbaar gemaakt.

Via de videofoon kan je communiceren en bezoekers al dan niet binnenlaten. Wanneer je met vakantie bent, zorgt de aanwezigheidssimulatie ervoor dat het net lijkt alsof er iemand aanwezig is, door bijvoorbeeld dagelijks de zonnewering op en neer te laten en de verlichting in bepaalde ruimtes aan en uit te schakelen. IPBuilding biedt de mogelijkheid om de veiligheid van jouw woning naargelang je behoeftes en wensen aan te passen.

Share on:

Sign up for our newsletter

If you would like to receive our newsletter, just click here and let us have your email address.