Waarom kies je voor IPBuilding?

Eenvoud

why1

Voor IPBuilding staat jouw gebruiksgemak centraal. Wij streven ernaar de complexiteit voor onze klanten zo beperkt mogelijk te houden. Zo kan iedereen zijn intelligente woning zelf bedienen, zonder dat er een technicus aan te pas komt!

Via een PC, of een toestel met touchscreen kan je heel eenvoudig de gewenste wijzigingen doorvoeren. Wens je bijvoorbeeld dat een bepaalde drukknop een ander lichtpunt bedient, dan kan je dat zelf via de software aanpassen. Of wil je de tuinverlichting bedienen vanuit de keuken, de slaapkamer en de woonkamer, dan kan je ook dat eenvoudig zelf instellen. Meer nog: al dat is mogelijk zonder het afbreken en herbekabelen van je woning!
Flexibel

why2

IPBuilding is uitermate flexibel voor jou, zowel nu als in de toekomst

Je kan zelf kiezen welk merk van schakelaars je wil. Of je nu kiest voor eenvoud of voor topdesign, elke schakelaar kan gemakkelijk geïntegreerd worden in het netwerk van IPBuilding. Op die manier ben je dus niet gebonden aan slechts één fabrikant. Dit geldt ook voor de keuze van andere apparaten die op het systeem kunnen worden aangesloten.

• Waar je ook bent, IPBuilding laat je toe je woning of gebouw op eender welk moment -van op afstand te beheren en besturen. Heb je IP-camera’s geïnstalleerd, dan kan je ook op elk moment zien wat er in of rond de woning gaande is.

• Je kan het systeem eenvoudig bedienen via luxueuze touchscreens die in de woning zijn geïnstalleerd. Maar ook via een laptop, tablet of smart Phone kun je ter plaatste of van op afstand je woning eenvoudig bedienen. Waar je ook bent, jij bepaalt wat er wanneer gebeurt.

• Met de systemen van IPBuilding kunt u ook gemakkelijk bestaande ruimtes in gebouwen, kantoren of woningen een andere functie geven. Zo kan je van een kinderkamer een kantoorruimte maken, zonder kappen, slijpen en extra kosten. Levenslang wonen wordt hiermee maximaal ondersteund.

• Het systeem van IPBuilding is opgebouwd rond modules. Dit laat je toe flexibel uit te breiden naar de toekomst toe. Zo kun je starten met een basispakket en eventueel later nog uitbreiden met bijvoorbeeld een energiepakket en/of een veiligheidspakket.
Onafhankelijk

why3

De technologie van IPBuilding is gebaseerd op het open internet protocol (IP protocol). Deze wereldwijde standaard wordt in heel veel alledaagse toepassingen gebruikt, en al deze applicaties kunnen door IPBuilding geïntegreerd worden in jouw systeem.

Aangezien de technologie bovendien voor iedereen toegankelijk is, staat deze ook garant voor continuïteit in de toekomst, los van IPBuilding zelf.

Fabrikanten die voor eigen bekabelings- en bussystemen hebben gekozen, zijn veel beperkter in het aantal toepassingsmogelijkheden en dus ook minder flexibel. Bovenop al deze voordelen, neemt het aantal fabrikanten en merken die met het IP protocol werken dagelijks toe, wat jouw keuzevrijheid sterk vergroot.
Betrouwbaar

De oplossingen van IPBuilding worden al vele jaren in de praktijk gebruikt, tot grote tevredenheid van onze klanten. IPBuilding werkt met standaardtechnieken en -onderdelen. Bovendien krijgen onze installateurs specifieke trainingen en updates zodat je als klant een uitermate kwalitatieve en betrouwbare oplossing krijgt.
Service

why4

IPBuilding baseert haar succes op haar betrouwbare, op jouw maat ontworpen installaties, die met je wensen en behoeften kunnen meegroeien.

Om deze installaties te ondersteunen zorgt IPBuilding er ook voor dat wij de meeste van je vragen en problemen online kunnen oplossen, zodat je geen technieker moet laten langskomen. Verder zorgen wij er ook voor dat je regelmatige nieuwe toepassingen en updates doorgestuurd krijgt om je systeem up-to-date te houden. Op die manier garanderen wij een snelle, efficiënte service.


Betaalbaar

De IP-technologie waarop IPBuilding gebaseerd is, is een zeer wijdverspreid protocol dat in vele bestaande apparaten gebruikt wordt. Dit wilt zeggen dat er dan ook een zeer groot aanbod aan kwalitatieve, IP-gebaseerde producten op de markt beschikbaar is.

Op die manier heeft IPBuilding de keuze uit een ruimer aanbod aan kwalitatieve systemen dan de concurrentie. Dit vertaalt zich in enerzijds een superieure kwaliteit en flexibiliteit, en anderzijds in een lagere kostprijs. Het resultaat is dat IPBuilding goedkoper en toch beter is dan andere systemen op de markt.