Voor installateurs

Om de Domotica oplossingen en gebouwintelligentie aan te kunnen sluiten is het nodig om de woning slim te bekabelen. Dat wil zeggen een moderne elektronische installatie. In de basis is dit kostprijs technisch vergelijkbaar met een klassieke bekabeling.

Dit slimme bekabelen wordt over het algemeen gedaan door een installateur.

IPBuilding kan klanten adviseren welke installateurs al ervaring hebben met slimme bekabeling.

Slimme bekabeling is niet complex om te installeren. Over het algemeen stemmen klant, installateur en IPBuilding de wensen op elkaar af om in de toekomst de maximale flexibiliteit aan de woning of het gebouw te kunnen geven.

Ook geeft IPBuilding gratis cursussen en workshops aan installateurs van maximaal enkele dagen, zodat ze het IPBuilding systeem kunnen installeren.

 

IPBuilding Workshops

De IPBuilding workshops zijn hands-on en worden met veel enthousiasme ontvangen. Iedere cursist beschikt hierbij over een eigen installatie en laptop waarbij het de bedoeling is dat ieder voor zich een IPBuilding systeem van A tot Z aansluit en configureert. Zaken die tijdens de workshops naar voor komen zijn: IP netwerken, routers, pré-intelligente woningen, intelligente woningen, audio, videofonie, camerabewaking…

  • Workshop 1: IPBuilding BASIS (1dag)
  • Workshop 2: IPBuilding Pro (1dag)
  • Workshop 3: IPBuilding EXPERT (1 dag)
  • Workshop 4: Commercieel (1/2 dag)

 

Na het volgen van deze opleidingen zal u in staat zijn om zelfstandig IPBuilding systemen te implementeren en bent u ook “IPBuilding Certified Installer”.

Deze workshops gaan door in de opleidingsruimte van onze kantoren te Wetteren, België.

Voor meer info en inschrijvingen graag contact opnemen via ons contactformulier.

 

Ook kunt u onze: brochure voor installateurs downloaden

 

 

workshop1_news1