Voor architecten

Door intelligente systemen in woningen en gebouwen te laten installeren, kan men verschillende extra voordelen bieden aan de klant.  Zo kan de klant genieten van meer leefcomfort, verhoogde veiligheid en verregaande energiebesparingen.

De oplossingen die IPBuilding aanbiedt kunnen in alle types nieuwbouw of renovaties geïntegreerd worden: residentiële villa’s, rijwoningen, winkels, kantoren, seniorieën, verzorgingscentra etc.

De architect heeft een belangrijke rol te spelen door de klant al in een vroeg stadium de verschillende mogelijkheden voor te leggen. De oplossingen en systemen van IPBuilding zijn uitermate flexibel, zodat woningen en gebouwen ook naar de toekomst toe eenvoudigweg op de wensen van de klant afgestemd kunnen worden.

Door de betrouwbare en innovatieve oplossingen van IPBuilding zijn gebouwen luxueuzer en comfortabeler tegen een lagere kostprijs, terwijl ook een bijdrage aan het milieu geleverd wordt. Het resultaat is dat de waarde van het pand ook significant verhoogt bij een eventuele verkoop.

Als architect hecht je waarschijnlijk belang aan design, functionaliteit en uitstraling, maar ook aan comfort, veiligheid en energieverbruik. Met de oplossingen van IPBuilding kan je daar nog heel wat verder in gaan dan bij andere systemen:

Natuurlijk werk je samen met je klant al aan de energievriendelijkheid van de woning. Met de energiemodule van IPBuilding kan dit nog verder uitgebreid worden. De klant kan gedetailleerde informatie opvragen en in functie daarvan ingrijpen waar nodig. Zo kan hij/zij meer informatie verkrijgen over bv. de bijdrage van zonnepanelen en/of waterpompen, het verbruik per ruimte of tijdsstip etc. Het energieverbruik van de woning kan zo gemakkelijk gereduceerd worden, zonder te moeten inleveren op comfort of gebruiksgemak. IPBuilding biedt ook nog een heleboel andere mogelijkheden die het comfort, de veiligheid en het gebruiksgemak van de woning verhogen.

In onze ervaring worden architecten spontaan ambassadeur van de intelligente IPBuilding-systemen zodra ze de tevreden klanten en de vele toepassingsmogelijkheden gezien hebben – zeker daar de oplossingen uitermate betaalbaar zijn! Voor ieder budget en voor elk nieuwbouw- of renovatieproject biedt IPBuilding oplossingen op maat.

IPBuilding geeft ook seminars voor architecten en kan helpen om in de bouwfase installateurs aan te reiken die de juiste ervaring hebben. Indien je als architect meer wilt weten, neem dan contact met ons op.

De beste oplossingen worden gerealiseerd wanneer architect, eindklant en IPBuilding in een vroegtijdig stadium samenzitten. Ook voor deze projecten nodigen we je uit om samen met de eindklant contact met ons op te nemen en je te informeren. Contact>>

IPBuilding heeft ervaring met vele verschillende projecten  - en de lijst breidt zich steeds verder uit: Villa’s, tweede woningen, appartementsgebouwen, seniorieën, verzorgingseenheden, studentenunits, winkels, horecagelegenheden, gevangenissen, kantoren, scholen en meer!