Energie-besparing

FRAME01039.new.01IPBuilding laat je toe je energieverbruik nauwgezet in het oog te houden, wat zal resulteren in een lagere energiefactuur.

Zo kun je je verwarming-, ventilatie- en aircosysteem integreren en zeer gebruiksvriendelijk instellen per ruimte of in functie van aanwezigheid. Door gebruik te maken van bewegingssensoren in combinatie met licht– en tijdsturing zal de verlichting niet langer aanstaan dan nodig geacht. De zonnewering wordt optimaal benut, gestuurde stopcontacten kunnen het sluimerverbruik elimineren en met de “alles uit”-, “nacht”- of “afwezig”-drukknoppen, zal jouw woning of gebouw niet méér verbruiken dan wat voor jouw comfort noodzakelijk is.

Met één druk op jouw touchscreen, smartphone, tablet of PC kan je het actuele energieverbruik en de historiek per dag, maand of jaar raadplegen (elektriciteit, gas en water). Niet alleen het totaalverbruik, maar ook het individuele verbruik kan geraadpleegd worden. Hierdoor kan je efficiënt ingrijpen en nog zuiniger met energie omspringen.