Service en Support

Klant tevredenheid wordt mee bepaald door de service die geleverd wordt. IPBuilding biedt op verschillende manieren een excellente service aan haar klanten:

  • Advies bij de keuze van het systeem en alle bijkomstigheden
  • Aanlevering van een ervaren IPBuilding-installateur
  • Assistentie bij de opstart van het systeem (indien gewenst)
  • Hulp op afstand: IPBuilding kan direct en zonder afspraak jouw vragen en problemen oplossen via haar online support dienst
  • Eenvoudige levering van nieuwe systeemupdates

Dit geheel aan services, in combinatie met haar betrouwbaarheid, lage prijzen en flexibiliteit zorgen ervoor dat IPBuilding een uitstekende klanttevredenheids score krijgt van haar klanten.

Als potentiële klant kan je zelf (of in samenwerking met een architect, projectontwikkelaar, aannemer of installateur) contact met ons opnemen. Wij helpen jou dan graag verder om te bepalen of de systemen van IPBuilding ook voor jou de beste oplossing zijn.

Klanttevredenheid

Je woning maakt deel uit van je leven. Het is dan ook belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij je huis, zowel nu als in de toekomst.

Wanneer je gaat (ver)bouwen, of al bezig bent met een nieuwbouw- of renovatieproject, moet je veel beslissingen nemen. Die beslissingen zijn in vele gevallen nieuw, en je bent je meestal ook nog niet bewust van de diverse mogelijkheden. Door ervoor te zorgen dat je woning slim bekabeld is, zorg je ervoor dat je huis klaar is voor de toekomst en dat je over de nodige flexibiliteit beschikt.

Voor IPBuilding staat klanttevredenheid centraal, en we scoren dan ook heel hoog op dit vlak. Deze klanttevredenheid wordt bepaald door de kwaliteit van onze producten en oplossingen enerzijds, en door onze betrouwbaarheid, service en aantrekkelijk prijzen anderzijds.

Neem gerust een kijkje bij onze FAQ (Frequently asked questions) om meer informatie te krijgen over welke andere voordelen IPBuilding jou te bieden heeft.

Waarschijnlijk ben jij erin geïnteresseerd om nog vele jaren van je woning of gebouw gebruik te maken. Daardoor is het van groot  belang om je op voorhand te informeren over wat de mogelijkheden zijn van domotica, home automation en building intelligence. Indien gewenst helpen wij jou daar graag bij: Contact.

Flexibel

IPBuilding werkt met een slimme bekabeling gebaseerd op het wereldwijd gebruikte open IP-protocol. Hierdoor zijn de systemen van IPBuilding niet alleen betrouwbaar en betaalbaar, maar ook uitermate flexibel in vergelijking met andere oplossingen. Deze flexibiliteit laat je toe om het systeem in de toekomst eenvoudigweg aan te passen wanneer nodig, en om zelf te kiezen met welke apparatuur er gewerkt wordt.

Deze aanpak resulteert erin dat de oplossingen van IPBuilding beschikbaar zijn voor alle types woningen en gebouwen – en voor elk budget. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat steeds meer nieuwbouwprojecten in de toekomst gebruik gaan maken van home automation en building intelligence.

Ondanks het feit dat het IPBuilding-systeem grote indruk maakt op informaticaexperts, moet je helemaal geen specialist zijn om een intelligente woning te besturen. Onze systemen zijn uitermate flexibel en gebruikersvriendelijk. Jij, je partner en je kinderen kunnen je woning heel gemakkelijk, met behulp van een tablet of smartphone, van op afstand beheren – waar je ook bent.