Projectontwikkelaars

Door een goede toepassing van intelligentie in woningen en gebouwen stijgt het comfort van de gebruiker, is hij veiliger en spaart hij energie en dat allemaal tegelijkertijd.

Een veelheid van functies is verder mogelijk die de functionaliteit en efficiëntie van een gebouw kan laten stijgen. Bijvoorbeeld toegangscontrole op afstand. U weet wanneer u wie geïdentificeerd naar binnen laat en u kunt dit met een camera functie ook nog vastleggen. Hierdoor kunnen winkels bijvoorbeeld vroeger beleverd worden.

IPBuilding kan ook in combinatie met andere energiemaatregelen een rol spelen om de energie nota van uw pand totaal op nul te reduceren, of eventueel zelfs energie terug te leveren aan het net.

De eigenaren van uw panden zullen het fantastisch vinden wat zij op afstand allemaal kunnen beïnvloeden. Dit gecombineerd met een moderne uitstraling via luxe touchscreen, smartphone of tablet.

Door deze bewezen betrouwbare innovatieve oplossingen van IPBuilding, zal uw project extra aandacht krijgen, waardoor de aantrekkelijkheid stijgt en de commerciële waardeontwikkeling zich positief kan ontwikkelen.

De oplossingen kunnen modulair in uw woningen of gebouwen op worden gezet, zodat een definitieve specificatie in overleg met de eindklant vaak vorm kan krijgen.

Onze ervaringen zijn, dat projectontwikkelaars, die een eerder project met IPBuilding hebben uitgerust, dit ook graag met vervolgprojecten doen.

Neemt u gerust met IPBuilding contact op om voor huidige of toekomstige projecten over de gezamenlijke mogelijkheden van gedachten te wisselen. Contact IPBuilding.

De proposities zijn van belang voor iedereen, daar er sprake is van duidelijke toegevoegde waarde voor de eindklant, zodanig dat dit de aantrekkelijkheid en waarde van te ontwikkelen projecten ten goede komt.

Wij informeren u graag breed over de mogelijkheden. Uw project  klaar voor de toekomst.