Als totaalaannemer, adviseur & partner op maat gidsen wij u doorheen uw hele bouwproject.

Short item description is there. Fully as taste he mr do smile abode every. Luckily offered article led lasting country minutes nor old.

  Scroll down

  Integrated Products

  Our beloved partners

  We work in close cooperation with global brands.

  Testimonials

  Sales & operations
  Cornerstones Projectontwikkeling
  Annemieke Van Glabbeke
  Sales & operations

  “Wij waren op zoek naar een open merk-onafhankelijk totaalsysteem met onbeperkte mogelijkheden dat future-proof is. Het systeem moest ook uitermate gebruiksvriendelijk zijn gezien onze doelgroep. Het systeem van IPBuilding voldoet ruimschoots aan deze vereisten.”

  initiatiefnemer Assistentieflats De Linden
  Salveto vzw
  Yo Buyens
  initiatiefnemer Assistentieflats De Linden

  “We zijn met IPBuilding in zee gegaan omdat andere partijen niet datgene konden bieden wat we graag wilden. Door gebruik te maken van de Smart Building systemen van IPBuilding wordt het voor ons mogelijk om alle acties te ondernemen op afstand en niet enkel in het gebouw zelf.”

  Architect
  Architectenbureau Sels
  Annelies Sels
  Architect

  “Het grote voordeel van IPBuilding is dat alle technieken en toestellen geïntegreerd worden op één locatie in plaats van een verhaal waar alles naast elkaar staat.”

  Zaakvoerder
  Intrabouw
  Stefaan Maes
  Zaakvoerder

  “De visualisatie op het vaste aanraakscherm, tablet, smartphone of computer is zo eenduidig en intuïtief opgebouwd dat iedereen er in een mum van tijd mee weg is.”

  Last but not least FR

  Open Source Rest API

  Integreer als gebruiker andere apparaten

  Een modulaire oplossing

  Eenvoudig toevoegen van andere toestellen aan de hand van een UTP aansluiting

  Advantages

  Connecteer alle technieken in één geheel

  Meer en meer woningen en gebouwen worden uitgerust met intelligente toepassingen  die niet onderling communiceren. IPBuilding brengt alle toestellen en technieken samen op één intelligent platform met permanente data uitwisseling.

  Opensource oplossing

  De technologie van IPBuilding is gebaseerd op het open internet protocol (IP protocol). Deze wereldwijde standaard voor beeld, spraak en de uitwisseling van data tussen technieken in woningen en gebouwen. Deze keuze staat garant voor continuïteit in de toekomst.

  Eenvoudig in gebruik

  Voor IPBuilding staat jouw gebruiksgemak centraal. Wij streven ernaar de complexiteit voor onze klanten zo beperkt mogelijk te houden. Zo kan iedereen zijn intelligente woning zelf bedienen via een aanraakscherm, tablet, pc of smartphone, zonder dat er een technicus aan te pas komt!

  Be the pioneer of smart systems and live in the future now!